Ngomel Cik Yaya


Mulut Blog

kedai Online

Salam semua kepada follower2 dan zone blogwalking cik yaya…sini cik yaya nak kongsi sikit berita terkini .cik yaya dapat feedback dari sifoo cik yaya.untuk bukak kedai online sebenarnya cik yaya teruja.hehehe…apa cik yaya nak jual?macam2..cik yaya berangan pagiĀ  petang siang malam… tgk sifoo buat cam senang jek so cik yaya pon nak cuba la.cik yaya ada stock.cuma kenapa sebelom ni cik yaya x terfikir ttg bisnes online.dah nak raya nie kan? (puasa pon lom ag..da berangan nak raya..apa la cik yaya ni) sifoo takleh lari dia akan di pertanggung jawab kan untuk jaga kedai dan cik yaya pulak kena cari stokis (macam best jek) dia kena la bimbing cik yaya.sampai cik yaya leh uruskan sendiri kedai tu (hehehehehe….insyallah) cuma nak tambah duit poket (^^)v

PERHATIAN

TAK LAMA LAGI CIK YAYA PON ADA KEDAI ONLINE SENDIRI. yeah

antara barang2 yg ada dalam kedai cik yaya tu nanti aksesori wanita dari hujung rambut sampai hujung kuku.termasuklah baju,rambut palsu (trend skg),tudung,beg tangan,kosmetik,minyak wangi,kasut,baju (up to date) dll malah kesihatan pon ada.(pendek kata macam2 ada)… tunngu ya… kedai cik yaya OPENING.coming soon!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Hubungi saya
  • Facebook
  • Twitter
  • Blogger Blog
hati blog